Arhivă etichetă lentile progresive

deEchipa Optimed

Promotie - Cumpara o pereche de lentile progresive Varilux de la Essilor si primesti doua.

Promotie – Cumpara in perioada 1 Martie – 31 Mai 2018 o pereche de lentile progresive Varilux de la Essilor si primesti doua. Lentilele progresive participante la promotie sunt lentilele incolore, lentilele fotocromatice Transitios, lentilele de soare Xperio si Sun, si lentilele adaptate lucrului la calculator. Detalii in magazin sau la telefon 0722 624 263.

deEchipa Optimed

Beneficiază și tu de Garanția Premium Varilux pentru lentilele progresive Varilux de la Essilor

Medicul ți-a prescris lentile progresive? Acum poți beneficia și tu de GARANȚIA PREMIUM VARILUX
GARANȚIA PREMIUM VARILUX presupune ca la orice acțiune a factorilor externi asupra lentilelor, purtătorul să poată schimba lentilele conform aceleiași rețete astfel:
– cu 75% reducere în primul an de la achiziție
– cu 50% reducere în al doilea an de la achiziție
Află mai multe în magazin sau la telefon 0722 624 263 .
deEchipa Optimed

Promoție Lentile Progresive Varilux Essilor până la sfarșitul anului!

 

Va asteptam in magazinul din incinta clinicii Optimed Medical Bucuresti în perioada 11 Septembrie – 31 Decembrie cu promotia sfarsitului de an. Cumpara o pereche de lentile progresive Varilux Essilor, iar noi vă oferim cadou o pereche de lentile progresive incolore! Detalii in magazin sau la numarul de telefon 0722 624 263.

Încă preferaţi să schimbaţi ochelarii atunci când treceţi de la o activitate la alta?

Sunteţi obişnuit să desfăşuraţi mai multe activităţi în acelaşi timp şi să treceţi rapid de la o activitate la alta?

Simţiţi că vederea vă este limitată la distanţa de o lungime de braţ?

 

 

Încercaţi tehnologia de ultimă ora a lentilelor progresive Varilux X Series.

 

deadministrator

Lentilele XPERIO - o generaţie superioară de ochelari de soare

De acum înainte, purtătorii de ochelari vor vedea în lumina puternică a soarelui aşa cum n-au mai facut-o până acum, datorită lentilelor polarizante Xperio.

Reflexia luminii provoacă o strălucire orbitoare

Strălucirea cauzată de reflexia luminii cauzează un disconfort serios pentru ochi.

Atunci când lumina naturală atinge o suprafaţă plană şi netedă (apă, zăpadă, gheaţă, asfalt, caroseria maşinilor, parbriz, etc) se reflectă şi vibrează orizontal, creând o strălucire supărătoare, numită lumină polarizată.

Lentilele Xperio conţin un filtru special, fabricat din mole-cule dicroice, care blochează lumina polarizată orizontal, eliminând complet strălucirea supărătoare şi periculoasă.

Avantajele Xperio

Lentilele polarizante Xperio oferă mult mai mult decât protecţie împotriva soarelui şi diminuarea strălucirii. Cu aceste lentile, purtătorii de ochelari vor putea vedea viaţa mai frumoasă şi mai în siguranţă, pentru că Xperio asigură:

 • Reducerea luminii orbitoare
 • Protecţie 100% UVA/UVB
 • Percepţia naturală a culorilor
 • Claritatea fără egal a vederii
 • Reducerea strălucirii

xperio-1xperio-2

Nuanţe disponibile

Gama Xperio include lentile monofocale şi lentile progresive Varilux disponibile în 3 colori:

xperio-5 xperio-4 xperio-3

deadministrator

Lentilele VARILUX şi prezbiopia

Creata de Bernard Maitenaz in 1959, Varilux a fost prima lentila progresiva aparuta pe piata si a devenit cea mai renumita marca in domeniul oftalmic la nivel mondial. In prezent, este lentila progresiva cel mai frecvent prescrisa in intreaga lume, la fiecare patru secunde imbunatatind vederea unei noi persoane.

De la lansare, Varilux a devenit din ce in ce mai puternica, in materie de design, datorita progresului semnificativ facut in domeniul opticii, al matematicii si al proceselor de fabricatie. Opt generatii de Varilux au fost lansate intre 1959 si 2014.

Varilux le da tuturor prezbiopilor sansa de a-si redobandi VEDEREA NATURALA la orice distanta. Noile lentile Varilux Series ofera un efect de „valuri” limitat si adaptare usoara pentru toti prezbiopii.

De la lentilele personalizate la cele universale sau specializate, Varilux va ofera o gama larga de produse pentru a raspunde nevoilor fiecarui client prezbiop, indiferent de stilul de viata pe care il duce sau de cerintele sale vizuale.

Varilux S Series reprezinta o noua pagina in lunga istorie a lentilelor varilux din domeniul descoperirilor tehnologice. Pana in prezent, pentru toate generatiile de lentile progresive de pe piata, claritatea imaginii si calitatea vederii au fost imbunatatite, dar in permanenta s-au facut compromisuri privind campurile vizuale si efectul de „valuri”.

varilux-si-prezbiopia-1

Rezultat al muncii echipei de cercetare Varilux, lentilele Varilux S Series sunt primele lentile progresive care au eliminate toate compromisurile, datorita a 3 tehnologii revolutionare oferind puratorilor urmatorul beneficiu :

 • Vedere fara limite pentru Varilux S Series

Mai jos vom detalia o parte din revolutiile bazate pe cele mai sophisticate progrese in optica si pe intelegerea fiziologiei purtatorului :

 1. Nanoptix

Structura fundamental a lentilelor este reconceputa in timpul procesului de calcul al designului pentru a elimina virtual efectul de “valuri”. Datorita procesului Nanoptix, lentil se descompune in mii de elemente pentru a stabiliza devierea fascicului de lumina :

 • Tinand cont ca atat curbura, cat si puterea lentilei au impact asupra devierii fascicului de luminca, combinarea lor este optimizata pentru fiecare element.
 • Baza suprafetei convexe a fiecarui element este calculate pentru a compensa efectul puterii asupra deviatiei : scaderea bazei curburii e corelata cu cresterea puterii, pentru a stabiliza devierea fascicului pe toata suprafata lentilei.
 • Toate elementele sunt conectate ca o lentil unica pentru a corecta vederea, fara sa genereze efectul de “valuri”.
 1. Syncrhoneyes

Bazandu-se pe cele mai noi descoperiri din cercetare, SynchronEyes ia in considerare diferentele fiziologice dintre cei doi ochi pentru a asigura un camp visual extra larg:

 • Deoarece calitatea imaginilor pe retina pentru ochiul drept si pentru cel stang au impact asupra campurilor vizuale binoculare, calculul celor doua lentil este sincronizat.
 • Fiecare optimizare a lentilei tine cont de diferentele dintre puterile pentru ochiul drept sis tang, precum si de distant pupilara
 • Calitatea imaginilor pe retina fiecarui ochi este asemanatoar pentru toate directiile privirii, obtinandu-se un camp visual binocular maxim.

varilux-si-prezbiopia-2