Scurt istoric

IMG_6614
Centrul medical germano-roman, Optimed Medical, a fost înfiinţat în anul 1992 în Bucureşti. La început, centrul Optimed Medical oferea doar servicii medicale oftamologice, fiind la vremea respectivă unul dintre cele mai moderne şi mai de renume cabinete oftalmologice atât din Bucureşti cât şi din ţară.

Prodigioasa activitate de peste 20 de ani în domeniul medical, se datorează în special, fondatorului George Huttmann, doctor oftalmolog german de origine romana, care este şi astăzi directorul medical al clinicii.

Fiind în permanenţă dezvoltare şi inovare, căutam să venim în întâmpinarea pacienţilor noştri adăugând servicii de ultima generaţie portofoliului nostru. Astfel, centrul de diagnostic şi tratament oftalmologic Optimed Medical a devenit centru medical şi vă oferă următoarele servicii:

 • consultaţii pentru adulţi şi copii;
 • prescripţii ochelari;
 • optică medicală;
 • adaptări lentile de contact moi şi dure;
 • centru de diagnostic ocular (CDO);
 • estetica medicala;
 • dermato-venerologie;
 • alergologie;
 • examen fibroscopic nazo-faringo-laringian;
 • ORL;
 • psihologie.

8646

Printre serviciile oftalmologice pe care le oferim enumeram: consultaţii oftalmologice de specialitate, pentru că în funcţie de nevoi să vă bucuraţi şi de tomografie, topografie, tratament laser, tratament pentru retinopatia de maturitate, keratometrie, ERG şi PEV, pahimetrie şi ecografie şi determinarea câmpului vizual. Serviciile oftalmologice se adresează atât adulţilor cât şi copiilor.

Serviciile de estetica medicala vin în întâmpinarea dorinţei de menţinere a fumuseții, a unui număr tot mai mare de pacienţi atât femei cât şi bărbaţi.

Dermatologia se ocupa cu diagnosticarea corectă şi cu oferirea unui tratament adecvat pentru afecţiuni ale pielii şi unghiilor, ale părului şi a mucoaselor adiacente. La Optimed Medical veţi primi îngrijirea corespunzătoare şi sfaturi pentru îngrijire corectă.

În prezent statisticile arată ca unul din patru indivizi este atins de o boală alergică, iar acest număr este în continuă creştere. Tocmai de aceea te întâmpinăm şi cu servicii medicale de alergologie care vă vor ajuta să trataţi cu succes reacţiile alergice.

Serviciile medicale ORL pe care vi le punem la dispoziţie se ridică la standarde europene atât datorită priceperii şi implicării personalului nostru, cât şi datorită aparaturii performante cu care am dotat centrul medical. Tot ce ţine de afecţiuni ale nasului, urechilor, gâtului, cât şi a structurilor adiacente sunt tratate cu eficiență la Optimed Medical.

O minte sănătoasă într-un trup sănătos, aceasta este una dintre devizele Optimed Medical, iar serviciile medicale psihologice vă vor ajuta să depăşiţi orice moment dificil din viaţă.

În cei peste 20 de ani de activitate medicală la un înalt nivel profesional, ţelul nostru a rămas îngrijirea competentă şi completă a pacienţilor.
Echipa de medici specialişti, împreună cu asistentele noastre vă stau la dispoziţie şi vă asigură un tratament profesional şi complet.
Nu ezitaţi să ne contactaţi dacă aveţi nelămuriri. Vă stăm la dispoziţie pentru o programare cât se poate de curând şi vă veţi putea convinge de excelentele servicii şi rezultate satisfăcătoare.