Scurt istoric

IMG_6614
Centrul medical germano-roman, Optimed Medical, a fost înfiinţat în anul 1992 în Bucureşti. La început, centrul Optimed Medical oferea doar servicii medicale oftamologice, fiind la vremea respectivă unul dintre cele mai moderne şi mai de renume cabinete oftalmologice atât din Bucureşti cât şi din ţară.

Prodigioasa activitate de peste 20 de ani în domeniul medical, se datorează în special, fondatorului George Huttmann, doctor oftalmolog german de origine romana, care este şi astăzi directorul medical al clinicii.

Fiind în permanenţă dezvoltare şi inovare, căutam să venim în întâmpinarea pacienţilor noştri adăugând servicii de ultima generaţie portofoliului nostru. Astfel, centrul de diagnostic şi tratament oftalmologic Optimed Medical a devenit centru medical şi vă oferă următoarele servicii:

  • consultaţii pentru adulţi şi copii;
  • prescripţii ochelari;
  • optică medicală;
  • adaptări lentile de contact moi şi dure;
  • centru de diagnostic ocular (CDO);

 

Printre serviciile oftalmologice pe care le oferim enumeram: consultaţii oftalmologice de specialitate, pentru că în funcţie de nevoi să vă bucuraţi şi de tomografie, topografie, tratament laser, tratament pentru retinopatia de maturitate, keratometrie, ERG şi PEV, pahimetrie şi ecografie şi determinarea câmpului vizual. Serviciile oftalmologice se adresează atât adulţilor cât şi copiilor.

 

În cei peste 20 de ani de activitate medicală la un înalt nivel profesional, ţelul nostru a rămas îngrijirea competentă şi completă a pacienţilor.
Echipa de medici specialişti, împreună cu asistentele noastre vă stau la dispoziţie şi vă asigură un tratament profesional şi complet.
Nu ezitaţi să ne contactaţi dacă aveţi nelămuriri. Vă stăm la dispoziţie pentru o programare cât se poate de curând şi vă veţi putea convinge de excelentele servicii şi rezultate satisfăcătoare.