Arhivă categorie Promoții

deEchipa Optimed

Promotie 4 plus 1 Opti-Free Pure Moist

Promotie 4 plus 1 Opti-Free Pure Moist – Cumpara 4 cutii de solutie Opti-Free Pure Moist si primesti CADOU o cutie de solutie Opti-Free Pure Moist. Promoţie valabilă în limita stocului disponibil, în perioada 1 Martie – 30 Aprilie 2018. Detalii in magazin sau la telefon 0722 624 263.

deEchipa Optimed

Promotie la cumpararea a 2 cutii AIR OPTIX Plus HydraGlyde

Ești purtător de lentile de contact? Avem o noua promoție pentru tine! Cumpără 2 cutii AIR OPTIX Plus HydraGlyde (6 lentile) + 1 soluție OPTI-FREE PureMoist (300 ml) și primești CADOU 1 boxă bluetooth portabilă. Promoție valabilă în limita stocului disponibil, în perioada 1 Martie – 30 Aprilie 2018. Promoția nu se cumuleaza cu alte oferte în desfășurare. Detalii in magazin sau la telefon 0722 624 263 .#Promotie #LentileDeContact#Oftalmologie

deEchipa Optimed

Promotie la cumpararea a 10 cutii de lentile AIR OPTIX Plus HydraGlyde

Promoţie – Comanda 10 cutii lentile AIR OPTIX Plus HydraGlyde (cutii cu 3 sau 6 lentile) si primiti cadou 2 cutii de lentile de contact AIR OPTIX Plus HydraGlyde (cutii cu 3 sau 6 lentile) cu dioptriile dorite! Promoţia nu se cumulează cu alte oferte în desfăşurare. Promoţie valabilă în limita stocului disponibil, în perioada 1 Martie – 30 Aprilie 2018. Detalii in magazin sau la telefon 0722 624 263 .#Promotie #LentileDeContact #Oftalmologie

deEchipa Optimed

Promotie - Cumpara o pereche de lentile progresive Varilux de la Essilor si primesti doua.

Promotie – Cumpara in perioada 1 Martie – 31 Mai 2018 o pereche de lentile progresive Varilux de la Essilor si primesti doua. Lentilele progresive participante la promotie sunt lentilele incolore, lentilele fotocromatice Transitios, lentilele de soare Xperio si Sun, si lentilele adaptate lucrului la calculator. Detalii in magazin sau la telefon 0722 624 263.

deEchipa Optimed

Promotie 1-9 Martie. Cumpara o pereche de lentile CrizalPrevencia de la Essilor si primesti o pereche de lentile de soare Smile Sun Essilor cu dioptrii cadou

In perioada 1-9 Martie le asteptam pe doamne si domnisoare, dar si pe domni, cu o promotie speciala. Cumpara o pereche de lentile #CrizalPrevencia de la #Essilor si primesti o pereche de lentile de soare Smile Sun Essilor cu dioptrii cadou. Detalii in magazin sau la telefon 0722 624 263 #Promotie #Lentile #Oftalmologie

deEchipa Optimed

Promoția lunii Martie! 10% reducere la ramele de ochelari si 10% reducere la lentilele de ochelari!

In luna Martie avem inca o oferta pentru dumneavoastra. 10% reducere la ramele de ochelari si 10% reducere la lentilele de ochelari!Promotia se aplica si la ochelarii de soare, prin urmare primiti 10% reducere la achizitia ochelarilor de soare.
Promotie valabila in perioada 1 Februarie – 31 Martie 2018. Află mai multe în magazin sau la telefon 0722 624 263 .

deEchipa Optimed

Beneficiază și tu de Garanția Premium Varilux pentru lentilele progresive Varilux de la Essilor

Medicul ți-a prescris lentile progresive? Acum poți beneficia și tu de GARANȚIA PREMIUM VARILUX
GARANȚIA PREMIUM VARILUX presupune ca la orice acțiune a factorilor externi asupra lentilelor, purtătorul să poată schimba lentilele conform aceleiași rețete astfel:
– cu 75% reducere în primul an de la achiziție
– cu 50% reducere în al doilea an de la achiziție
Află mai multe în magazin sau la telefon 0722 624 263 .
deEchipa Optimed

Promoție la Tomografie oculară în coerența optică în perioada Ianuarie - Martie 2018

In perioda 1 Ianuarie – 31 Martie 2018 puteti beneficia de Tomografie oculara in coerenta optica – OCT ambii ochi – la doar 170 lei si Tomografie oculara in coerenta optica – OCT un ochi – la doar 100 lei! Detalii in clinica sau la numarul de telefon 0725 216 827.

Tomograful în coerenţă optică repezintă un important instrument de diagnostic şi urmărire a evoluţiei post terapeutice nu numai pentru medicul oftalmolog, ci şi pentru medicii din alte specialităţi , fiind cunoscut faptul că foarte multe boli au ecou la nivelul ochiului, acesta reprezentând singura noastra “fereastră” spre interiorul organismului.

 

deEchipa Optimed

Promoție - Tomografie oculară în coerență optică

Va asteptam cu o #Superoferta – Tomografie oculara in coerenta optica – OCT ambii ochi – la doar 170 lei. OCT un ochi – la doar 100 lei! Promotie valabila pana la sfarsitul anului. Detalii in clinica sau la numarul de telefon 0725 216 827.

 

 

 

 

Tomograful în coerenţă optică repezintă un important instrument de diagnostic şi urmărire a evoluţiei post terapeutice nu numai pentru medicul oftalmolog, ci şi pentru medicii din alte specialităţi , fiind cunoscut faptul că foarte multe boli au ecou la nivelul ochiului, acesta reprezentând singura noastra “fereastră” spre interiorul organismului.

deEchipa Optimed

Promoție Lentile Progresive Varilux Essilor până la sfarșitul anului!

 

Va asteptam in magazinul din incinta clinicii Optimed Medical Bucuresti în perioada 11 Septembrie – 31 Decembrie cu promotia sfarsitului de an. Cumpara o pereche de lentile progresive Varilux Essilor, iar noi vă oferim cadou o pereche de lentile progresive incolore! Detalii in magazin sau la numarul de telefon 0722 624 263.

Încă preferaţi să schimbaţi ochelarii atunci când treceţi de la o activitate la alta?

Sunteţi obişnuit să desfăşuraţi mai multe activităţi în acelaşi timp şi să treceţi rapid de la o activitate la alta?

Simţiţi că vederea vă este limitată la distanţa de o lungime de braţ?

 

 

Încercaţi tehnologia de ultimă ora a lentilelor progresive Varilux X Series.