Arhivă categorie Promoții

deEchipa Optimed

Beneficiază și tu de Garanția Premium Varilux pentru lentilele progresive Varilux de la Essilor

Medicul ți-a prescris lentile progresive? Acum poți beneficia și tu de GARANȚIA PREMIUM VARILUX
GARANȚIA PREMIUM VARILUX presupune ca la orice acțiune a factorilor externi asupra lentilelor, purtătorul să poată schimba lentilele conform aceleiași rețete astfel:
– cu 75% reducere în primul an de la achiziție
– cu 50% reducere în al doilea an de la achiziție
Află mai multe în magazin sau la telefon 0722 624 263 .
deEchipa Optimed

Promoție la Tomografie oculară în coerența optică în perioada Ianuarie - Martie 2018

In perioda 1 Ianuarie – 31 Martie 2018 puteti beneficia de Tomografie oculara in coerenta optica – OCT ambii ochi – la doar 170 lei si Tomografie oculara in coerenta optica – OCT un ochi – la doar 100 lei! Detalii in clinica sau la numarul de telefon 0725 216 827.

Tomograful în coerenţă optică repezintă un important instrument de diagnostic şi urmărire a evoluţiei post terapeutice nu numai pentru medicul oftalmolog, ci şi pentru medicii din alte specialităţi , fiind cunoscut faptul că foarte multe boli au ecou la nivelul ochiului, acesta reprezentând singura noastra “fereastră” spre interiorul organismului.

 

deEchipa Optimed

Promoție - Tomografie oculară în coerență optică

Va asteptam cu o #Superoferta – Tomografie oculara in coerenta optica – OCT ambii ochi – la doar 170 lei. OCT un ochi – la doar 100 lei! Promotie valabila pana la sfarsitul anului. Detalii in clinica sau la numarul de telefon 0725 216 827.

 

 

 

 

Tomograful în coerenţă optică repezintă un important instrument de diagnostic şi urmărire a evoluţiei post terapeutice nu numai pentru medicul oftalmolog, ci şi pentru medicii din alte specialităţi , fiind cunoscut faptul că foarte multe boli au ecou la nivelul ochiului, acesta reprezentând singura noastra “fereastră” spre interiorul organismului.

deEchipa Optimed

Promoție Lentile Progresive Varilux Essilor până la sfarșitul anului!

 

Va asteptam in magazinul din incinta clinicii Optimed Medical Bucuresti în perioada 11 Septembrie – 31 Decembrie cu promotia sfarsitului de an. Cumpara o pereche de lentile progresive Varilux Essilor, iar noi vă oferim cadou o pereche de lentile progresive incolore! Detalii in magazin sau la numarul de telefon 0722 624 263.

Încă preferaţi să schimbaţi ochelarii atunci când treceţi de la o activitate la alta?

Sunteţi obişnuit să desfăşuraţi mai multe activităţi în acelaşi timp şi să treceţi rapid de la o activitate la alta?

Simţiţi că vederea vă este limitată la distanţa de o lungime de braţ?

 

 

Încercaţi tehnologia de ultimă ora a lentilelor progresive Varilux X Series.

 

deadministrator

OPTIFOG – Soluţia ideală pentru a scăpa de aburirea lentilelor

Care este explicatia aburirii ochelarilor ?

optifog-1Aburirea reprezinta vaporii de apa ce se condenseaza  in picaturi foarte fine pe o suprafata si limiteaza astfel considerabil vederea. Ochelarii se aburesc o data cu schimbarea temperaturii si intotdeuna prin trecerea de la un mediu rece la unul cald.

Aburirea ochelarilor depinde de diferiti factori:

  • Diferenta de temperatura dintre doua medii
  • Umiditatea relativa a mediului cald in care se intra
  • Timpul de expunere ce conduce la adaptarea lentilelor cu temperatura inconjuratoare

Când ni se aburesc ochelarii?

Aburirea ochelarilor este o problema majora pentru cei care poarta ochelari. Aceasta apare datorită variatilor rapide de temperatura intr-un mediu cu umiditate.

Aburirea poate aparea in orice moment al zilei, si in orice situatie.

optifog-2

SCHIMBARE DE MEDIU
Când treceţi de la frig la căldură

ACTIVITĂŢI DE INTERIOR Când consumaţi băuturi fierbinţi, mâncare fierbinte, deschideţi maşina de spălat vase, gătiţi

ACTIVITĂŢI DE INTERIOR
Când consumaţi băuturi fierbinţi, mâncare fierbinte, deschideţi maşina de spălat vase, gătiţi

ACTIVITĂŢI  ÎN AER LIBER Când practicaţi sporturi precum alergare, ciclism sau tenis

ACTIVITĂŢI ÎN AER LIBER
Când practicaţi sporturi precum alergare, ciclism sau tenis

LA MUNCĂ Când lucraţi într-un mediu unde precizia şi siguranţa constituie o prioritate

LA MUNCĂ
Când lucraţi într-un mediu unde precizia şi siguranţa constituie o prioritate

Explicareafenomenului anti-aburire

optifog-8

Mai multe opţiuni pentruo vedere mai bună

optifog-9

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cât de des va trebui clientul să-şi reactiveze lentilele Optifog cu Optifog Activator?

Diverse teste de piaţă şi teste efectuate asupra purtătorilor de ochelari au arătat că lentilele Optifog îşi păstrează performanţele anti-aburirepână la o săptămână, în condiţii normalede folosire. Cu toate acestea, lentilele vor trebui reactivate mai devreme, dacă au intratîn contact cu apa.

Care este avantajul sistemului Optifog vs lichidele anti-aburire?

Pe piaţă există şi alte sisteme, dar cu eficienţă anti-aburire mai scăzutăşi o claritate mai slabă a vederii de zi cu zi. Tehnologia Optifog oferă în plus o rezolvare de durată faţă decompetitorii săi: pelicula anti-aburire a sistemului Optifog menţine OptifogActivator până la o săptămână, în condiţii normalede folosire.

Se pot activa lentilele Optifog cu un alt lichid anti-aburire?

Nu. Stratul de suprafaţă Optifog al lentilelor Optifog a fost special conceput pentru a oferi o eficienţă maximăîmpreună cu OptifogActivator. Când sunt folosite alte lichide anti-aburire, performanţelesunt mult diminuate şi pot fi dezamăgitoare pentru client.

deadministrator

Examen oftalmologic cu aparatul PLUSOPTIX pentru copii incepand cu varsta de 6 luni

Detecteaza si previne riscul apartitiei ambliopiei la copii – Rapid, precis, rentabil si aprobat clinic.

Informatii despre ambliopie

Ambliopia este deteriorarea vederii, ce poate duce la pierderea permanenta a acesteia.
Corectia cu lentile sau ochelari este imposibila. Ambliopia este cauzata de disfunctii netratate ale vederii precum: erori de refractie, strabism si patologii oculare.

Studiile din tarile industrializate indica faptul ca 25% din copiii prescolari au tulburari nedetectate de vedere. Acest lucru nu este de mirare deoarece testele de acuitate vizuala, si masuratorile monoculare precum si cele efectuate cu autorefractometrul nu sunt capabile sa detecteze anizometropia, (i.e. erori de refractie diferite la ambii ochi.)

80% din informatia primita de copii in primii 12 ani este de natura vizuala. Disfunctiile vederii si ambliopia ce poate urma impiedica obtinerea de rezultate bune,la scoala, la practicarea unui sport, reduce siguranta la traversarea strazii etc. Vederea buna este extrem de importanta in decursul vietii. Adultii receptioneaza 70% din informatii pe cale vizuala.

Cu cat tulburarile de vedere sunt detectate si tratate mai devreme, cu atat este mai usoara obtinerea unei vederi normale si prevenirea instalarii ambliopiei. In mod ideal, tulburarile de vedere ar trebui sa fie detectate si tratate inaintea varstei de 2 ani. Aparatul binocular PlusoptiX S09 detecteaza usor si sigur incepand de la 6 luni.atat erorile de refractie, cat si anizometropia. De asemenea detecteaza anizocoria si erorile de fixatie.

Domeniul de aplicare – Specialistii oftalmologi

PlusoptiX S09 este un autorefractometru binocular manual. Folosit intr-un cabinet de oftalmologie, acesta simplifica examinarea initiala a copiilor. In combinatie cu un Cover-Test si un Stereo-Lang-Test, puteti determina necesitatea unei examinari ample a ochilor fara dilatarea pupilei. Masurarea cu Plusoptix S09 ofera un punct de plecare valoros in cazul in care este necesara o retinoscopie suplimentara.

Domeniul de aplicare – Screening vizual

PlusoptiX S09 poate fi folosit si ca dispozitiv de screening vizual. Poate fi folosit pe copii de la varsta de 6 luni pentru a detecta riscul dezvoltarii ambliopiei. Criteriile de referinta sunt introduse pentru diferitele grupe de varsta si parametri. Programul compara in mod automat rezultatele masuratorilor cu criteriile de referinta si ofera un rezultat de “Trecere a testului” sau “Necesitate consult”. Sensibilitatea si specificitatea depend de criteriile de referinta folosite.

Rezultatele masuratorilor

Plusoptix S09 masoara ambii ochi, nedilatati si simultan de la distanta de un metru.
Rezultatele masuratorilor includ:

  • Date ale refractiei: sfera, cilindru si ax
  • Dimensiunea pupilei si distanta interpupilara
  • Corectitudinea si simetria fixatiei

In plus, nealinierea oculara si opacitatile mediilor de refractie pot fi detectate in urma screening-ului.

deadministrator

Tomografie cu sistemul 3D OCT de la TOPCON

 

Echipa OPTIMED MEDICAL BUCUREȘTI vă pune la dispoziție primul sistem de tomografie 3D OCT pentru pol anterior si pol posterior. Cu sistemul incorporat, examinarea OCT (tomografia în coerență optică) este disponibila inca de la prima consultatie. Astfel profitați de o eficiență și precizie maximă a diagnosticului. Deasemenea confortul dvs. la examinare este imbunătățit prin reducerea timpului de examinare si a numărului de vizite la medicii noștri.

Pentru detalii contactati-ne sau solicitati o programare la doctorii nostri.